Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
JOY DAY PROBIOTIKUS ITAL-KONCENTRÁTUM 500 ml Élő élelmiszer Támogatja a szervezet jó bélflóráját és méregtelenítését. GLUTÉNMENTES, CUKORMENTES, ÉDESÍTŐSZERMENTES, PASZTŐRÖZETLEN, ÉLŐ BAKTÉRIUM-KULTÚRÁKKAL Miért a JOY DAY Probiotikus ital? Mert… - az elismert prof. Zbigniew Religi fejletsztette ki - A termék ökológiai (BIO) bizonyítvánnyal rendelkezik, - A „Wielkopolska Minőségi Díj” kitüntetettje (2014), - A „Good Lubuskie” (2014) 1. hely az élelmiszer kategóriában. - A „DOCEŃ POLSKIE - TOP PRODUKT 2015” tanúsítvány díj győztese A fermentált élelmiszerek jelentős mennyiségű probiotikus baktériumot tartalmaznak, amelyek elősegítik az emésztést, támogatják az egészséges bélflórát és az immunrendszer működését is. Ezen kívül a baktériumok tevékenységének eredményeképp az összetett tápanyagok könnyebben felszívódó kisebb egységekre bomlanak. A JOY DAY probiotikus ital többlépcsős – kaszkád – fermentációs eljárással1 készült, így élő baktérium kultúrája számos különböző törzsből épül fel, magas élőcsíra-szám jellemzi, különösen kedvező összetételű, a tápanyagok pedig a különféle baktériumoknak köszönhetően rendkívül jól hasznosuló formában találhatók meg benne. A termék redoxipotenciálja rendkívül alacsony. 20x alacsonyabb, mint az ásványvízeknek. (A redoxipotenciál egy vizsgált anyag redukáló és oxidálható anyagainak arányát és mennyiségét mutatja meg. A baktériumok „táptalajaként” szolgáló „közeg” annál kisebb redoxipontenciállal rendelkezik, minél több a benne található baktérium. A redoxpotenciál csökkenése a MicroTester berendezéssel jól követhető.) Az élő baktérium-kultúrákat tartalmazó ital probiotikus tulajdonságai és jótékony hatása segít a szervezet mikrobiom-rendszerének helyreállításában. A mikrobiom az emberi testben élő kommenzalista, szimbionta és patogén mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer. Ezek a baktérium-kulturák a bélflóra-védelem természetes alkotórészei. A jól működő bél-baktériumflórák közvetve jó hatással vannak az immunrendszerre és gátolják a mikrobiológiai kórokozókat. Kinek ajánlott a JOY DAY Probiotikus ital? - cukorbetegeknek és glutén-mentes étrendet követőknek; - idősebb emberek számára; - 3 évesnél idősebb gyermekek számára; - laktóz-intoleranciával élőknek, vagy akik más okból nem fogyasztanak tejterméket; - karcsúsító, vagy méregtelenítő kúrák alkalmával; - vegetáriánusoknak és vegánoknak a táplálék kiegészítéseként; - antibiotikum kezelés- és kemoterápia után. A JOY DAY ital-koncentrátumot, összetételének köszönhetően különösen ajánljuk: méregtelenítő kúrák után, hepatitisz-fertőzés kiegészítő kezelésére, az időseknek és a lábadozóknak. A benne található komponensek, vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok jelentősen támogatják a szervezetet, valamint késleltetik a sejtek öregedési folyamatait. Az emberi táplálkozással és dietetikával foglalkozó szakemberek véleménye szerint a JOY DAY probiotikus italt a napi étrend részeként ajánlott fogyasztani. Az ital összetevői jó hatással lehetnek: - az emésztésre; - a szervezet általános immunitásának erősítésére; - a toxinok eltávolítására; - anyagcsere folyamatokra; - a vérkeringés és az erek megerősítésére; - ürítési zavarok és gázosodás (puffadás) szabályozására; - a szabad gyökök semlegesítésére; - a sejtek öregedési folyamatainak késleltetésére. A JOY DAY ital-koncentrátum jelentős mennyiségben tartalmaz 16 féle probiotikus élő kultúrát, komplex szimbiotikus baktériumokat (min. (2 × 107CFU/ml))2 A gondosan kiválasztott baktérium-kolóniákból álló egymást támogató csoportjai (Lactobacillus és Bifidobakterium) mellett a betegségek megelőzésében is fontos szerepet játszó metabolitok is találhatók a termékben, mint a vitaminok, ásványi anyagok, szerves savak és antioxidánsok. A termék koncentráltan tartalmazza az egészségjavító probiotikus baktériumokat, így segít fenntartani a megfelelő vitalitást. Összetevők: A probiotikus baktériumok élő kultúrájának komplexuma (66,7%), beleértve: 1. Lactobacillus casei LMG P-17504; 2-3. Lactobacillus plantarum LMG P-21020 és LMG P-21021; 4. Lactobacillus delbruecki ssp. Bulgaricus LMG P-21905; 5. Lactobacillus acidophilus LMG P-21904; 6-7-8. Lactobacillus rhamnosus LMG P-21380, LMG P-23699 és DSM 16605; 9. Lactobacillus fermentum; 10. Lactobacillus lactis; 11-12. Bifidobacterium breve LMG P-17500 és LMG P-17501; 13. Bifidobacterium ssp. Lactis LMG P-17502; 14. Bifidobacterium longum DSM 16603; 15-16. Streptococcus thermophilus LMG P-21908 és LMG P-17225, valamint fermentált zöldségek (33,3%) (melyből jeruzsálemi articsóka (66,7%), sárgarépa, gyökerek paszternák) és komplex élő probiotikus baktérium kultúrák. A koncentrátumban található kolóniák nagy baktericid aktivitással rendelkeznek, ellenállnak a mikroorganizmusoknak, a patogén mikroorganizmusoknak (Pseudomonas aeruginosa), amelyek fertőzéseket okozhatnak az immunrendszer nem megfelelő védekezőképessége esetén, továbbá a virulense az élelmiszer-eredetű fertőző kórokozó, a liszterózist okozó baktériummal (Listeria monocytogenes) szemben, a Salmonella okozta ételmérgezéssel szemben, a számos fertőzésért felelős Staphylococcus aureus-szal (aranysárga színű baktérium) szemben, amely; Escherichia Coli (E-coli) virulenseivel szemben, mely szintén számos fertőzésért és betegségért felelős, mint például a gasztroenteritisz, húgyúti fertőzések és meningitiszt. Ritkábban okozhatnak hemolítikus urémiás szindrómát, peritonitiszt, masztitiszt, szeptikémiát és Gram-negatív pneumoniát. Jól alkalmazható operációk után, vagy nosocomialis pneumonia (kórházi tartózkodásból szerzett tüdőgyulladás) és antibiotikumokkal (sztreptomicinnel és tetraciklin) szembeni rezisztencia esetén, valamint hatékony védelmet biztosít a patogén gombákkal szemben, melyek mikotoxinokat termelnek és gyengítik a probiotikus baktériumok túlélési esélyeit az emberi emésztőrendszerben. Segíti az emésztőrendszer természetes baktériumflórájának helyreállítását. Javasolt felhasználás: Felnőttek: 3 x 10 ml naponta. Szükség esetén 3 x 15ml naponta 100 ml vízben hígítva. Gyermekek: 3 év felett: 3 x 5 ml naponta 50 ml vízben hígítva. Legjobb étkezés közben fogyasztani. - Élő tejsavtermelő baktériumokat tartalmaz Tárolása: Eredeti lezárt csomogolásban, hűvös sötét helyen. A palack felbontása után 30 napon belül fogyasztható. Származási hely: EU Fogyasztás előtt felrázandó! 1. A többlépcsős fermentáció egy modern, biotechnológiai eljárás, melyet úgy vezetnek le, hogy a különböző baktérium-kolóniákat több lépésben szaporítják és adják egymáshoz. Ezzel egy nagyon komplex rendszer építhető fel. 2.CFU – Colony Forming Unit – Kolónia Képző Egység
Adatok
Cikkszám
MADN560310
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!