Natur Tanya fermentált laktáz enzim laktózemésztési panaszokhoz 60db

Natur Tanya fermentált laktáz enzim laktózemésztési panaszokhoz 60db

Savkompatibilis, hőstabil laktáz világmárka a legérzékenyebbeknek is 60db

4 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

Natur Tanya® FERMENTÁLT LAKTÁZ ENZIM 
Az általunk használt laktáz enzim, nem csupán egy laktáz enzim, hanem a világ egyik vezető (mikrotápanyag és élelmiszerenzim) alapanyaggyártójának, a DSM fejlesztésének eredménye, amely a franciaországi Seclinben kerül előállításra. A Tolerase® L fermentált laktáz enzim (beta-galaktozidáz) hatékonyságát számos tudományos hivatkozás igazolja.

Tolerase® L VEZETŐ LAKTÁZ ENZIM VILÁGMÁRKA
1 RÁGÓTABLETTÁBAN 4500 FCCU LAKTÁZ EZIM 10 G TEJCUKOR (LAKTÓZ) LEBONTÁSÁRA (AMI 2 DL TEHÉNTEJNEK MEGFELELŐ MENNYISÉG)
VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES TERMÉK (laktózmentes laktáz)
3 ÉVES KORTÓL FOGYASZTHATÓ
AKÁR 60 NAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG
FÜGGETLEN LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND KIEGÉSZÍTŐ!
NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET
ÉDESKÉS RÁGÓTABLETTA HOZZÁADOTT AROMA NÉLKÜL
TITÁN-DIOXID MENTES FORMULA 

A Tolerase® L vezető laktáz enzim világmárka
Az Aspergillus oryzae gomba speciális törzséből fermentált Tolerase® L, olyan laktáz, ami kiemelkedően magas aktivitással rendelkezik alacsony pH-n (pH 3,5-5,5), azaz a gyomor savas közegben is, ahol nem veszít az enzimaktivitásából (a gyomor savas közegében orálisan adagolt enzimek könnyen lebomolhatnak a különböző fehérjebontó enzimek által).  
A Tolerase® L savkompatibilis laktózt emésztő enzim így könnyedén eljut a vékonybélbe, ahol a laktóz emésztése történik, szemben a piacon található laktázokkal, melyek semleges pH aktív enzimek és ki vannak téve a savas gyomorközegnek. Ez különösen fontos a nagyon érzékeny laktózintoleráns fogyasztóknál, ahol 100%-os átalakítás szükséges!
Termékünkben levő laktáz enzim által kifejtett enzimatikus reakció lényegében megegyezik az emberben természetesen jelen lévő gasztrointesztinális laktázokéval. 
Mi az a laktóz? Mi az a laktózérzékenység?
A laktóz egy, a tejtermékekben természetesen jelen levő tejcukor. A laktózt a laktáz enzim emészti glükózzá és galaktozzá, melyek felszívódnak a véráramba. A laktózintoleráns egyének hiányt szenvednek ebből az enzimből, ennek eredményeképp nem képesek a laktózt teljes mértékben megemészteni. Ha az emésztés nem kezdődik el a gyomorban, akkor a laktóz eljut a vastagbélbe, ahol a vastagbél flórája lebontja.
A keletkező melléktermékek a laktóz intolerancia tüneteit okozzák, köztük hasmenést, hasi görcsöket, gázosodást és hányingert és émelygést. Sajnos, amikor a laktózintoleránsok abbahagyják a tejtermékek fogyasztását, akkor kalciumbevitelük alacsonyabb lesz, ami nem csak csontjaik, de általános egészségükre nézve is kockázatos. A Tolerase® L fermentált laktáz enzim lehetőség a tejtermékek élvezetének szabadságára.
OGYÉI ny.sz: 27906/2021

Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
5999565081812
Min. rendelhető mennyiség
2 db
Vélemények
Webáruház készítés