Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
TECHNIKAI ADATOK
Teljesítmény: 150 W
Sebesség: 85 ford./perc
Préselési hatásfok: 80%
Megszakítás nélküli (folyamatos) üzemeltetés: 20 perc
Méretek (aljazxmagasság): 21x38x45cm
Súly: 4,7 kg
Tartozékok: lé és rost tárolók űrtartalma 1000-1000 ml
Működés közben:
https://vimeo.com/142532459
TERMÉKLEÍRÁS
Jellemzői:
Az első fázisban a gyümölcsöket és zöldségeket darabolja fel, a második fázisban az aprított alapanyagból facsarja ki a levet. Így érjük el a maximális kihasználását a feldolgozott nyersanyagnak. A lassú nyomásnövekedés nem növeli a hőmérsékletet, így a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a gyümölcslében. Nem keveredik levegővel, és ezáltal az oxidációs folyamat minimális, jobb íz és szebb színek maradnak meg.
Összehasonlítva centrifugális facsaróval, kevésbé tömöríti a keveréket, így megakadályozza a leépülését vitaminoknak és megőrzi a friss gyümölcsök és zöldségek természetes ízét. Ez a módszer nagyon hatásos, és egyben leginkább szelíd.
A készülék könnyen szétszerelhető, és könnyen és gyorsan tisztítható. Többnyire csak öblítse le folyó vízzel vagy a szitát tisztítsuk a mellékelt kefével.
Egy másik nagy előnye ennek a facsarónak a mérete. Ez kis helyet foglal és megtalálja a helyét, még a legkisebb konyhában is.
Tartozékok:
- döngölő
- gyümölcslé kiöntő
- hulladék tároló
- tisztító kefe
A fő előnyök:
- minőségi, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcslé
- magas hozam, minimális hulladék
- egyszerű tisztítás
- leeresztő szelep
- helytakarékos, csúszásmentes lábak
- fordított felépítésű, így könnyen tisztítható
Teljesítmény: 150 W
Sebesség: 85 ford./perc
Préselési hatásfok: 80%
Megszakítás nélküli (folyamatos) üzemeltetés: 20 perc
Méretek (aljazxmagasság): 21x38x45cm
Súly: 4,7 kg
Tartozékok: lé és rost tárolók űrtartalma 1000-1000 ml
Működés közben:
https://vimeo.com/142532459
TERMÉKLEÍRÁS
Jellemzői:
Az első fázisban a gyümölcsöket és zöldségeket darabolja fel, a második fázisban az aprított alapanyagból facsarja ki a levet. Így érjük el a maximális kihasználását a feldolgozott nyersanyagnak. A lassú nyomásnövekedés nem növeli a hőmérsékletet, így a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a gyümölcslében. Nem keveredik levegővel, és ezáltal az oxidációs folyamat minimális, jobb íz és szebb színek maradnak meg.
Összehasonlítva centrifugális facsaróval, kevésbé tömöríti a keveréket, így megakadályozza a leépülését vitaminoknak és megőrzi a friss gyümölcsök és zöldségek természetes ízét. Ez a módszer nagyon hatásos, és egyben leginkább szelíd.
A készülék könnyen szétszerelhető, és könnyen és gyorsan tisztítható. Többnyire csak öblítse le folyó vízzel vagy a szitát tisztítsuk a mellékelt kefével.
Egy másik nagy előnye ennek a facsarónak a mérete. Ez kis helyet foglal és megtalálja a helyét, még a legkisebb konyhában is.
Tartozékok:
- döngölő
- gyümölcslé kiöntő
- hulladék tároló
- tisztító kefe
A fő előnyök:
- minőségi, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcslé
- magas hozam, minimális hulladék
- egyszerű tisztítás
- leeresztő szelep
- helytakarékos, csúszásmentes lábak
- fordított felépítésű, így könnyen tisztítható
Adatok
Cikkszám
MADN569501
Vélemények
Nincsenek témák!